Garantie & Service 2018-05-29T13:38:05+02:00

GARANTIE & SERVICES

GARANTIE OP UW KEUKEN

De garantie op uw keuken is 5 jaar bij normaal huishoudelijk gebruik.

Bij foutieve installatie, beschadigingen van buitenaf, incorrecte behandeling, gebruik van foutieve of eigen reinigingsmiddelen en nalatigheid van de gebruiker, vervalt de garantie.

Buiten deze garantie vallen armaturen, glazen onderdelen, rubber, scharnieren, breekbare kunststofdelen en bevestigingsmateriaal.

GARANTIE OP WERKBLADEN

Onze werkbladen zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Op alle werkbladen zit 5 jaar garantie bij gebruikersschade.

Uiteraard mag u van uw blad een langer levensduur verwachten en schade die na 5 jaar is ontstaan, zal door ons beoordeeld worden op eventuele reclamatie.

GARANTIE OP KEUKEN-APPARATUUR

Is er tijdens het gebruik van uw nieuw keuken een technisch mankement ontstaan aan uw apparatuur.  Geen zorgen, bij Keukenmania heeft u standaard 2 jaar fabrieksgarantie en op sommige apparatuur zelfs 5 jaar.

Heeft u in uw keuken  5 apparaten van hetzelfde merk dan heeft u zelfs van 5 jaar standaard garantie, mits u deze, middels het aanmeldformulier geregistreerd heeft bij de desbetreffende leverancier. Alle reden dus om ook voor uw apparatuur voor Keukenmania te kiezen.

MONTAGE VAN UW KEUKEN

Keukenmania werkt enkel en alleen samen met erkende montagebedrijven en monteurs uit de regio. Nadat u heeft besloten een keuken van Keukenmania te laten monteren, brengen wij u in contact met een zorgvuldig door ons geselecteerde monteur.

Deze komt bij u langs om de voor u ontworpen keuken in te meten en als alles correct is zullen wij overgaan tot bestelling. Zodra een leverdatum bekend is plannen wij deze monteur weer voor u in, om uw keuken, vaak dezelfde dag nog te monteren en af te werken.

Zorg ervoor dat de omgeving klaar is om uw nieuwe keuken te monteren.

Let op! Het monteren van een keuken bestaat uit het uitpakken van de nieuwe keuken, plaatsen van het kastwerk, werkblad en apparatuur en aansluiten van de apparatuur.

HET WEGBREKEN VAN DE OUDE KEUKEN, AFVOEREN VAN AFVAL EN AANLEGGEN VAN LEIDINGWERK VALT NIET ONDER MONTAGE WERKZAAMHEDEN.

Meerwerkzaamheden kunt u met de monteur zelf afstemmen en hij of zij kan u hiervoor een separate offerte doen toekomen.